Modern Családi Ház

SIÓFOK - ARANYPART

Modern, minőségi berendezésű, part közeli családi ház Siófokon

Hívjon bizalommal!

+36 70 432 77 92

Siófokon, az Aranyparton összesen 200 m2 lakóterületű modern, prémium kategóriás, hangulatos családi ház eladó. A 600 m2 területen parkosított, részben térkövezett telken az ingatlan magas kvalitású kivitelezése és bútorozása minőségi anyagok felhasználásával került megépítésre 2 különálló lakószinttel, amelyek külön bejárattal rendelkeznek. A udvaron pedig 4 db zárt parkolóhely is található. A ház télen-nyáron lakható, saját használatra, vagy befektetés céljára is alkalmas. 

A 105 m2 lakóterületű földszinten egy igényesen, teljesen felszerelt konyha, nagy nappali étkezővel, két hálószoba, fürdőszoba beépített tusolóval, külön mosdó került kialakításra. A hatalmas földszinti teraszról megközelíthető fűthető, berendezett club helyiség egy külön kis épületben található, a hangulatos, parkosított udvaron pedig egy jakuzzi és egy szauna is hozzájárul a tökéletes kikapcsolódáshoz. Az udvaron található, több tárolásra alkalmas helyiség mindegyike klimatizált, alkalmas járműveknek is, jelenleg az egyik fittnesz gépekkel felszerelt. A kerti csap és az öntözőrendszer vízellátását kerti a fúrt kút biztosítja. 

A külön bejárattal rendelkező emeleti lakótér 100 m2, kis különbséggel megegyezik a földszinttel, ugyanúgy 2 hálószobával, nagy nappali és étkezővel, teljesen felszerelt konyhával és hatalmas terasszal rendelkezik. A két lakótér akár külön-külön lakásként is használható. 

A Balaton 3 perc sétára, 300 m-re található, a belváros szintén a közelben van, így gyalog egy 10 perces kényelmes sétával elérhető. 

ELKELT

Hívjon bizalommal!

+36 70 432 77 92

TOVÁBBI AJÁNLATAINK